News

Summer lovin’ without stress

By 2 augustus 2017 februari 24th, 2019 No Comments

Het is zomer!

De liefde hangt in de lucht en vele geliefden staan op het punt om deze zomermaanden elkaar het ja-woord te geven. Heel romantisch natuurlijk, maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt.

Komt jouw grote dag dichterbij en wordt de organisatie ervan toch wel erg veel? Als ervaren weddingplanner en ceremoniemeester ondersteun ik bruidsparen bij het regelen van de laatste zaken én op de dag zelf, zodat zowel het bruidspaar als familie en vrienden onbezorgd kunnen genieten van de bruiloft.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem een kijkje op mijn website en neem contact op via 06-16068114 of silvana@madeforweddings.nl.

©Wit Photography

Foto door Wit Photography 

Berry & Esther – “Silvana is ceremoniemeester geweest tijdens onze bruiloft. Vooraf tips & tricks bij de organisatie en op de dag zelf heeft Silvana ervoor gezorgd dat alles op rolletjes verliep. Decoratie van de locatie, ontvangst gasten, bewaken tijdsschema, communicatie met het personeel van de locatie en nog meer zaken die ze op de achtergrond geregeld heeft. Heel fijn dat wij zo geen vrienden met deze (toch wel intensieve) taak als ceremoniemeester hoefden op te zadelen. Zo kon iedereen volop genieten van de dag. En bij Silvana durfden wij alles met het volste vertrouwen uit handen te geven. Thanks voor jouw bijdrage aan onze fantastische dag.”