Silvana Schumacher

Regeltante, perfectionist, creatief, ondernemend, dierenvriend,
motorrijder, Amsterdammer, wereldreiziger

Door vrienden en familie word ik van jongs af aan al een planner en regeltante genoemd. Wanneer er een uitje, cadeautje of evenement georganiseerd moet worden, kijkt iedereen meteen naar mij. In plaats van af te wachten tot er iets gebeurt, onderneem ik direct actie. Zowel privé als in mijn werk. Daarom besloot ik in 2010 van mijn hobby mijn werk te maken!

Door de jaren heen heb ik veel zakelijke evenementen en congressen georganiseerd, maar deze halen het niet bij het plannen van een bruiloft. Inmiddels heb ik diverse bruiloften georganiseerd voor (internationale) gezelschappen variërend van 30 tot 250 gasten, op de meest uiteenlopende locaties in binnen- en buitenland.

Dat je betrokken mag zijn bij de organisatie van een feestdag die alleen voor intimi is, vind ik het mooiste aan weddingplannen. De liefde en geluk die door zowel het bruidspaar als de bruidsgasten worden geuit op een bruiloft maken de sfeer overweldigend.

Een bruiloft is persoonlijk en altijd anders. Samen met het bruidspaar vorm ik een team en haal ik alles uit de kast om er júllie grote dag van te maken!

Foto: FIH Fotografie

Foto: Guido Benschop