About - Welkom bij Made for Weddings! Ik ben Silvana: weddingplanner, regeltante en romanticus. Made for Weddings heeft als missie het onmogelijke, mogelijk te maken. Alles kan, alles mag! Of je nu je bruiloft van A tot Z geregeld wilt hebben of een ceremoniemeester nodig hebt voor de dag zelf.  

  • flexslider 4A
  • Untitled-1
  • flexslider 3
  • flexslider 6
MADE FOR WEDDINGS

Jullie gaan trouwen!

De bruiloft kan worden gepland. Maar waar begin je?

Het organiseren van een bruiloft kost tijd. Meer tijd dan de meeste mensen denken. Trouwen doe je (meestal) maar één keer. Dan wil je er een onvergetelijke, tot in de puntjes verzorgde, dag van maken. Voor zowel jezelf als familie en vrienden. Door de invulling samen te bepalen, maar de regie uit handen te geven, is dit mogelijk.

Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden op het gebied van trouwen. Alles kan, alles mag. En het belangrijkste is dat de bruiloft een weerspiegeling is van jullie, het bruidspaar. Een weddingplanner kan jullie dit geven. Door kennis, ervaring en vooral door creatief te zijn. Zo krijg je een bruiloft op maat en een dag om nooit te vergeten!

Silvana Schumacher

Regeltante, perfectionist, creatief, ondernemend, denkertje, dierenvriend, danseres, Amsterdammer, wereldreiziger.

 

Wanneer er een evenement georganiseerd moet worden, een dag of nachtje weg, of gewoon een cadeautje. Zowel privé als zakelijk wordt altijd mijn hulp ingeroepen. Als ik mij nog niet vrijwillig heb aangemeld. Waarna ik het graag (volledig) overneem en er vol enthousiasme een project van maak.

 

Maar al deze projecten halen het niet bij het organiseren van een bruiloft. Dat je betrokken mag zijn bij een event dat vaak alleen voor intimi is, vind ik het mooiste aan weddingplannen. Het is persoonlijk en altijd anders. En door de liefde en geluk die iedereen uit op een bruiloft is de sfeer overweldigend!

 

Wat kunnen jullie verwachten van Made for Weddings?

 

De totale organisatie en planning van de bruiloft

Het leveren van unieke ideeën, advies en oplossingen voor de bruiloft

Het fungeren als aanspreekpunt tijdens de voorbereidingsperiode en op de huwelijksdag zelf voor leveranciers, gasten en bruidspaar

Het voordragen van leveranciers, het maken van afspraken en contractonderhandelingen

Het maken van een tijdsplanning

Bewaken van het trouwbudget

Het maken van een draaiboek voor de bruiloft

Het fungeren als ceremoniemeester en gastvrouw tijdens de bruiloft

Het aankleden van de diverse trouwlocaties

Het ophalen van de huwelijkscadeaus, het terugbrengen van gehuurde spullen, het (laten) opruimen van de locatie, het verzenden van de bedankjes, het foto album en de video/dvd’s ophalen,  controle op facturen van geleverde diensten.

 

 

 

 

[/parallax_section]